Designed and made in Croatia, EU since 2006.

Brend Baggiz se uspješno razvija i raste te svakodnevno pridobiva nove zaljubljenike.
Jedinstvenom, modernom dizajnu i kvaliteti proizvoda modnog brenda Baggiz pridonosi Ana, glavna dizajnerica, a ostvarivanju poslovnih ciljeva Tomislav, direktor poduzeća.

Za uspjeh u svijetu mode potreban je stalan razvoj, praćenje trendova i stvaranje lojalne baze kupaca. Posljednje dvije godine, poduzeće BAGGIZ sve se više okreće međunarodnom tržištu. Kako bi se uspješno pozicionirali u svijesti potrošača svoje su proizvode odlučili predstaviti na utjecajnim međunarodnim sajmovima. No, posjeti sajmovima i ostale marketinške aktivnosti generiraju visoke troškove koji značajno opterećuju poslovanje mikro poduzeća stoga je iskorištena mogućnost apliciranja na javni poziv Internacionalizacija poslovanja MSP-ova kroz koji su dodjeljivana bespovratna sredstva upravo u ovu svrhu.

Projektom „Hrvatskim dizajnom do stranih tržišta“, koji je u provedbi od listopada 2017. godine, u 15 mjeseci provedbe, poduzeće Baggiz će svoje proizvode predstaviti na čak 7 međunarodnih sajmova posvećenih modi i dizajnu. Cilj projekta je povećanje vidljivosti modnog brenda Baggiz i unaprjeđivanje položaja istoimenog poduzeća na ciljnim europskim tržištima, u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Francuskoj, mjereno ostvarenjem marketinških i poslovnih ciljeva do 2020. godine.

Projekt ukupne vrijednosti 365.725 HRK sufinancira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj u iznosu od 251.430 HRK, a provodi se u okviru gore spomenutog javnog poziva za koji su nadležni Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

U 15 mjeseci provedbe projekta, predviđene su sljedeće aktivnosti:

– sudjelovanje na 7 međunarodnih sajmova u 4 europske zemlje (u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj i Švicarskoj) na kojima će predstaviti svoje kolekcije torbi i drugih modnih dodataka
– izrada promotivnih materijala za nastup na međunarodnim sajmovima
– provedba projekta u skladu s Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava te popratnim dokumentima.

Provedbom projekta poduzeće BAGGIZ će nastaviti graditi bazu lojalnih kupaca na ciljnim inozemnim tržištima, unaprjediti i proširiti poslovanje što će rezultirati poboljšanim financijskim rezultatima i dodatnim zapošljavanjem. Projektom se potiče poduzeće koje svoj uspjeh temelji na znanju, kvaliteti i orginalnosti što ima izrazito pozitivni dugoročni odraz na hrvatsko gospodarstvo.

 

 

Leave a Reply

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.

Language